Cautare

61674 de rezultate pentru "antena 1 pitesti stiri din 31 04 2010" (4.88 secunde)
Mijlocasul slatinean de 24 de ani a semnat un contract pe doi ani si a venit din postura de jucator liber de contract, dupa ce saptamana trecuta a incheiat "socotelile" ... "Este pentru prima data cand voi juca la o echipa din Slatina.
In calcul au fost luate 9 femei din PSD, 2 din PNL, 2 din PD, 5 din PUR si 3 din PRM.
De cateva luni am dat startul blogului cu stiri culturalo-culinare si m-am tot jucat si cu uneltele Facebook. ... Si, pentru ca am observat performanta slaba din ultima vreme din reteaua Facebook, am zis sa pun pe hartie cateva idei, poate ajuta.
FARCAS) (1) Terry Hansen este un jurnalist canadian independent.
Asta desi, cu modestie si fara chef de pompat la penele de paun o spun, vreo doi ani mi s-a zis ca as fi primit titlul de cel mai asa si pe dincolo blog de politica din Romania ( au zis-o altii, nu eu!).
Sunt convins ca mintile luminate din mass media vor gasi o cale de scapare si o vor intoarce din condei. ... Sa ne bucuram, sarcina fetitei din Piatra Soimului decurge normal!
Plenul reunit al Camerelor a aprobat ieri raportul de activitate si contul de executie bugetara ale Societatii Romane de Televiziune (SRTV) pe 2002, dar le-a respins pe cele din 2003 si 2004.
12 dintre cele mai bune site-uri de pe Internet in 2013 Editorii revistei TIME au publicat lista anuala a celor mai bune site-uri din zece domenii principale de interes:
Emisiunea este un format altfel, in care Mihaela va fi si prezentatoarea unor editii speciale, stiri exclusive din alte tari si a unor evenimente inedite, va filma foarte mult in AMERICA, Europa, dar si Romania!
BBC a relansat BBC Newswire sub forma unei agentii de stiri multimedia, urmand ca echipele care furnizeaza continut sa lucreze impreuna cu cele care distribuie informatia.
Acesta era titlul care aparea cel mai des pe banda de stiri a unei televiziuni nationale, in plin dezastru in nordul si vestul tarii.
Din 24 aprilie, Sport.ro a lansat primul jurnal sexy de stiri din Romania - "Goluri si goale!" Cate doua super prezentatoare in fiecare editie vor demonstra de ce stirile sunt mai mult decat apetisante - in timp ce telespectatorii vor asculta cele mai mondene stiri, "sarea si piperul" in sport, fetele isi vor dezvalui formele.
Conform motivarii initiatorilor, scopul acestei propuneri este "de a imbunatati climatul general ti de a oferi tansa publicului sa aiba perceptii echilibrate asupra vietii cotidiene, atat din punct de vedere psihic, cat ti emotional".
Misiune Ca telespectator am resimtit in ultimii ani nevoia unui program de tip "Stiri, nu vorbe". Am gasit din ce in ce mai rar asa ceva, asa ca m-am refugiat in afara zonei TV.
Azi aflu ca ne-ati taiat cu totul - nu pentru ca nu am facut publicitate la voi - ci pentru ca am fi dat stiri despre decesul unora, despre nenorocirea unor violuri care se petrec.
Lilu, o celebra prezentatoare de stiri din tara vecina, Moldova, afirma ca nu ne va ucide coronavirusul, ci rautatea,indiferenta, prostia si incultura. ... Jurnalista este de parere ca RIPI, adica RAUTATEA, INDIFERENTA, PROSTIA SI INCULTURA vor distruge tot ce este pe Terra, si nu coronavirusul, transmite Stiri.md.
Partea proasta este ca, din lipsa de specialisti disponibili, posturile de televiziune insista sa invite sa-si dea cu parerea aceleasi fete obosite si deloc avizate in unele cazuri despre evenimentele la zi.
Mai nou, televiziunile romanesti s-au specializat pe transmis stiri muzicale. Sa nu intelegeti ca este vorba despre mai multe stiri despre vedete sau arii muzicale, ci despre introducerea unei linii melodice pe fundal.
O mascarada generalizata a celor mai proaste (senzationale zic unii) stiri, in care sunt explicate cu lux de amanunt situatii scarboase, jenante.
La fel se intampla cand vad buletinele de stiri ca incep cu o imagine neagra. ... Privind stirile clasice ale mediei traditionale cu doza zilnica de morti intre doua stiri cu fotbalisti de la Nationala, mai vad si oameni vii, despre care, inevitabil, ma intreb cand vor muri.
google-analytics.com